Prometna nesreča v Britofu

img
Maj
18

Ob 19.56 so v naselju Britof, občina Kranj, posredovali gasilci JZ GRS Kranj, kjer se je zgodila prometna nesreča. Na kraju dogodka je ugotovljeno, da so udeležena tri osebna vozila, tri osebe so poškodovane. Gasilci so pomagali reševalcem NMP pri oskrbi poškodovanih oseb, odklopili akumulatorje na treh osebnih vozilih, sanirali razlite tekočine in osvetljevali kraj dogodka. Pomoč na kraju dogodka so nudili tudi gasilci PGD Britof.

Zadnja Aktiviranja

Nesreče v cestnem prometu27.10.2021 05:53NOVO MESTOOb 5.50 sta na Straški cesti v Novem mestu trčila motorist in osebno vozilo. Reševalci NMP Novo mesto so poškodovanega motorista oskrbeli na kraju in prepeljali v SB Novo mesto. Gasilci GRC Novo mesto so pregledali in zavarovali kraj dogodka.
Požari v nestanovanjskih stavbah27.10.2021 04:33MUTAOb 4.29 je na Sv. Jerneju nad Muto, občina Muta, zagorela lesena delavnica. Požar so do prihoda gasilcev domačini lokalizirali s pomočjo gasilnih aparatov. Gasilci PGD Muta so požar dokončno pogasili ter delavnico pregledali s termovizijsko kamero. Ogenj je uničil del stroja, nekaj materiala ter strop delavnice.
Požari na sredstvih cestnega prometa27.10.2021 01:35SEVNICAOb 1.29 je v Naselju heroja Maroka, občina Sevnica, zagorelo osebno vozilo. Gasilci PGD Sevnica so zavarovali kraj dogodka, pogasili goreče vozilo in odklopili akumulator. Vozilo je uničeno.
Požari v stanovanjskih stavbah27.10.2021 00:04JESENICEOb 23.57 so v Industrijski ulici na Jesenicah gasilci GARS Jesenice gorele saje v dimniku stanovanjskega objekta. Požar so gasilci pogasili in dimniško tuljavo očistili. Lastniku so odsvetovali kurjenje do prihoda dimnikarja.
Nesreče v cestnem prometu26.10.2021 20:04DESTRNIKOb 20.04 je v Svetincih, občina Destrnik, osebno vozilo zapeljal s cestišča in trčilo v drevo. Gasilci PGD Ptuj so zavarovali kraj dogodka, dve osebi s tehničnim posegom rešili iz vozila, iztekle motorne tekočine posuli z vpojnimi sredstvi ter nudili pomoč reševalcem NMP Ptuj in Lenart. Poškodovani osebi sta bili prepeljani v UKC Maribor.

Radarska Slika padavin

Meteoalarm