Osveščanje občanov v starem mestnem jedru v Kranju

img
Okt
01

Da bi čimbolj približali problematiko, ki se pojavlja v gospodinjstvih ter hkrati osveščanje o “tihem ubijalcu” (ogljikov monoksid) smo napotili naše društvo na predstavitev.

Predstavitev je bila v Kranju v starem mestnem jedru, kjer smo z veseljem odgovorili na vprašanja mimoidočih in hkrati razkazali opremo iz vozila GV-1.

Kaj je to ogljikov monoksid? Oglejte si razlago tudi na naši spletni strani!

 

Ne pozabite dva vdiha sta že dovolj za smrt, ki sledi v treh minutah.
Kupite detektorje ogljikovega monoksida za svojo lastno varnost!

Hkrati z predstavitvijo smo imeli tudi zbiralno akcijo papirja. Hvala vsem, ki ste ga zbirali ter ga prinesli.

15. oktobra bomo pregledovali požarne hidrante v našem okolišu.

Zadnja Aktiviranja

Požar, eksplozija21.10.2021 02:21ŽUŽEMBERK
Požari v stanovanjskih stavbah21.10.2021 02:05IDRIJAOb 0.11 so v Ulici Stanka Bloudka v Idriji gorele saje v dimniku stanovanjske hiše. Gasilci PGD Idrija so pogasili dimniški požar.
Nesreče v cestnem prometu20.10.2021 23:43ŠENČUROb 23.37 je na cesti Britof–Šenčur, občina Šenčur, osebno vozilo zapeljalo s ceste in pristalo na boku. Gasilci GARS Kranj so zavarovali in razsvetljevali kraj dogodka, odklopili akumulator in z dvigalom postavili vozilo na kolesa ob cestišče. Ukleščeno osebo so s tehničnim posegom rešili iz vozila in predali reševalcem NMP Kranj.
Reševanje obolelih in helikopterski prevozi med bolnišnicami20.10.2021 22:01BLEDOb 21.58 je v Bohinjski Beli, občina Bled, starejša oseba padla v stanovanju in obležala na tleh. Gasilci PGD Bohinjska Bela so s tehničnim posegom odprli vrata stanovanja in nudili pomoč onemogli osebi do prihoda reševalcev.
Tehnična in druga pomoč20.10.2021 21:54ANKARANOb 21.51 je občan obvestil, da je poškodovana oseba zaklenjena v stanovanju na Hrvatinovi ulici v Ankaranu. Posredovali so gasilci JZ GB Koper, ki so s tehničnim posegom odprli vrata in stanovalki pomagali do prihoda reševalcev ter pri prenosu do reševalnega vozila.

Radarska Slika padavin

Meteoalarm