Osveščanje občanov v starem mestnem jedru v Kranju

img
Okt
01

Da bi čimbolj približali problematiko, ki se pojavlja v gospodinjstvih ter hkrati osveščanje o “tihem ubijalcu” (ogljikov monoksid) smo napotili naše društvo na predstavitev.

Predstavitev je bila v Kranju v starem mestnem jedru, kjer smo z veseljem odgovorili na vprašanja mimoidočih in hkrati razkazali opremo iz vozila GV-1.

Kaj je to ogljikov monoksid? Oglejte si razlago tudi na naši spletni strani!

 

Ne pozabite dva vdiha sta že dovolj za smrt, ki sledi v treh minutah.
Kupite detektorje ogljikovega monoksida za svojo lastno varnost!

Hkrati z predstavitvijo smo imeli tudi zbiralno akcijo papirja. Hvala vsem, ki ste ga zbirali ter ga prinesli.

15. oktobra bomo pregledovali požarne hidrante v našem okolišu.

Zadnja Aktiviranja

Prometna nesreča20.04.2021 06:19CERKLJE NA GORENJSKEM
Požari v stanovanjskih stavbah19.04.2021 20:08MUTAOb 20.00 so se na Glavnem trgu v Muti v dimniku večstanovanjskega objekta vnele saje. Gasilci PGD Muta so varovali dimnik do izgoretja saj, pregledali okolico s termovizijsko kamero in lastniku prepovedali kurjenje do prihoda dimnikarske službe.
Nesreče v cestnem prometu19.04.2021 19:47KOSTANJEVICA NA KRKIOb 19.41 se je na Ljubljanski cesti v Kostanjevici na Krki prevrnilo osebno vozilo. Gasilci PGE Krško so kraj nesreče zavarovali, odklopili akumulator, nevtralizirali po vozišču razlite motorne tekočine, postavili vozilo nazaj na kolesa in nudili pomoč reševalcem NMP Krško, ki so ponesrečenca na kraju oskrbeli in nato z reševalnim vozilom prepeljali v brežiško bolnišnico.
Požari v naravi oziroma na prostem19.04.2021 17:39TURNIŠČEOb 17.34 je v naselju Gomilica, občina Turnišče, zagorelo drevo. Požar so pogasili gasilci PGD Gomilica.
Najdbe neekspodiranih minsko-eksplozivnih sredstev19.04.2021 17:18BLEDOb 17.16 so v gozdu v naselju Pliškovca, občina Bled, naleteli na neeksplodirano ubojno sredstvo. Posredujeta pripadnika Državne enote za varstvo pred NUS Gorenjske in Ljubljanske regije.

Radarska Slika padavin

Meteoalarm