Izlet

img
Avg
22

Z 10 pionirji in 3 mladinci/pripravniki v spremstvu petih mentorjev smo se ob 9:00 uri odpravili na izlet proti SV Slovenije na celodnevno ekskurzijo.

Najprej smo obiskali Koruzni labirint v Mariboru. Nato smo se odpravili v center Maribora, kjer smo obiskali Tri ribnike in na presenečenje vseh videli želve, ki tam svobodno živijo..

Ker je bil čas za kosilo in nam je v trebuščkih že močno krulilo smo odšli v gostilno Frajgrabo kjer smo potešili lakoto.

Po kosilu smo izlet nadaljevali proti Radencem. Tam smo obiskali zasebni živalski vrt Sikalu ZOO, kjer smo z roko lahko nahranili živali. Imajo jih kar 459! Najljubše so nam bile lame, emuji in opice (te so res navihane in s svojimi vragolijami so nam polepšale dan). Tudi družinica kapibar je bila med namakanjem v vodi zanimiva, vendar se s hrano ni pustila motiti.

Po obisku živalskega vrta smo odšli v Wakepark Dooplek v Zgornjem Dupleku, kjer smo gledali kako na vodi izvajajo trike na svojih wake boardih, pojedli sendviče in sladoled ter se nato odpravili proti domu.

Izlet brez PGD Primskovo ne bi bil možen saj so nam posodili svoje vozilo za prevoz moštva.

Skupina naše mladine neprestano raste in samo naše vozilo za vse udeležence nebi bilo dovolj.

Prav tako se zahvaljujemo vsem, ki smo jih tisti dan lahko obiskali – res priporočamo obisk!

Utrujene in polne lepih spominov so nas pred gasilnim domom okrog devete ure zvečer prišli iskat starši in nas pospremili domov.

Z gasilskim pozdravom NA POMOČ!

Če si star med 6 in 18 let in se nam želiš pridružiti pri gasilskih vajah pa le pogumno pokliči mentorico Katjo (040 232 525).

Zadnja Aktiviranja

Radarska Slika padavin

Meteoalarm