Aktivnosti ob 90. obletnici društva

img
Sep
01

Začel se je prvi šolski dan in do tega dne smo ob devetdeset letnici imeli kar nekaj aktivnosti v našem društvu vezanih na obletnico. Od vseh možnih priprav na slavnostno sejo, demonstrativno vajo, gasilsko parado, veselico in izvedbo le teh je prišel čas za prikaz dogodkov, ki se povezujejo na vse to. Poglejte si nekaj slik, ki nas in vas zapisujejo v zgodovino 90 let delovanja PGD Britof.

 

Postavljanje mlaja

 

Slavnostna seja

 

Demonstrativna vaja

foto: Gorazd Kavčič

 

Gasilska parada

 

Veselica ter pospravljanje

 

 

Gtv prispevek:

 

Spoštovani!

Ta vikend ste dokazali sebi ter vsem obiskovalcem, da ekipa s srcem na pravem mestu lahko preseže meje pričakovanega.
Vsi ki ste kakorkoli pripomogli pri organizaciji naše proslave ter veselice ste del neizbrisne zgodovine Prostovoljnega gasilskega društva Britof.

ISKRENA HVALA!

Predsednik PGD Britof
Jože Tiringer

 

Zadnja Aktiviranja

Požari v stanovanjskih stavbah21.10.2021 02:05IDRIJA
Nesreče v cestnem prometu20.10.2021 23:43ŠENČUROb 23.37 je na cesti Britof–Šenčur, občina Šenčur, osebno vozilo zapeljalo s ceste in pristalo na boku. Gasilci GARS Kranj so zavarovali in razsvetljevali kraj dogodka, odklopili akumulator in z dvigalom postavili vozilo na kolesa ob cestišče. Ukleščeno osebo so s tehničnim posegom rešili iz vozila in predali reševalcem NMP Kranj.
Reševanje obolelih in helikopterski prevozi med bolnišnicami20.10.2021 22:01BLEDOb 21.58 je v Bohinjski Beli, občina Bled, starejša oseba padla v stanovanju in obležala na tleh. Gasilci PGD Bohinjska Bela so s tehničnim posegom odprli vrata stanovanja in nudili pomoč onemogli osebi do prihoda reševalcev.
Tehnična in druga pomoč20.10.2021 21:54ANKARANOb 21.51 je občan obvestil, da je poškodovana oseba zaklenjena v stanovanju na Hrvatinovi ulici v Ankaranu. Posredovali so gasilci JZ GB Koper, ki so s tehničnim posegom odprli vrata in stanovalki pomagali do prihoda reševalcev ter pri prenosu do reševalnega vozila.
Požari v stanovanjskih stavbah20.10.2021 21:31NOVO MESTOOb 21.30 je v ulici Šmihel v Novem mestu gorelo ostrešje lesenega bivalnega objekta velikosti 6 x 8 metrov. Gasilci GRC Novo mesto in PGD Šmihel pri Novem mestu so požar omejili in pogasili. Gasilci PGD Šmihel pri Novem mestu so ostali na gasilski straži do 23.00. Na kraju so bili prisotni policisti.

Radarska Slika padavin

Meteoalarm